Grafisch Ontwerp  \  ILLUSTRATIE  \  ANIMATIE

Mijn naam is Thijs Geritz, een man van weinig woorden, dat ben ik. Liever laat ik het beeld spreken. Grafisch ontwerp voor web, print of app, illustraties, motion graphics en animaties. Snel, zorgevuldig en met veel plezier.

 

Het doel: een ontwerp dat meer doet dan u verwacht. Dat smaakvol is èn effectief communiceert. Creatief èn functioneel.

Zo’n ontwerp kan allerlei vormen aannemen: een icoon, een logo, een huisstijl, een lijvig boekwerk, een tentoonstelling, een website. Ik denk zowel in traditionele als in digitale media, zowel in drukinkt als in pixels. Net wat u wilt en nodig hebt. (meer...)

 

 

Terug van nooit weggeweest: de aloude illustratie. Heel geschikt om visueel anders te communiceren, als tegenwicht tegen foto en video. En zeker ook ideaal voor infographics, games en educatiemiddelen. (meer...)

 

 

Van illustratie is het een kleine stap naar animatie. Niet voor niets is dat een steeds populairder medium. Een animatie is heel geschikt om complexe informatie handzaam te verpakken. Je komt ze dan ook overal tegen. (meer...)

 

 

Van animatie komt video en motion graphics. Een mooie video presentatie is pas af met de juiste montage, muziek en graphics. En het geheel wordt geleverd in elk gewenst format; Mobile, web of TV. (meer...)

 

 

Spreken de beelden u aan? Laten we dan persoonlijk kennismaken. Bel of mail mij.

 

Thijs Geritz

Den Haag, Nederland

 

Mobiel +31 6 2 496 496 2

Mail thijsgeritz@icloud.com

KvK 53678133 (Einzelganger)